Pitkään pähkäilin sitä, että uskaltaako sitä vihdoin ja viimein aloittaa blogaamisen. Tulin siihen tulokseen, että joo, miksipä ei. Hankalalta tämä näin aluksi tuntuu: en oikein tahdo keksiä, mitä hienoa sitä kirjoittaisi. Pitäisi kai eka saada inspiraatio. No jaa, yleensä se tulee siinä samalla, kun aloittaa raapustelemaan jotain. Raapustelemisesta puheen ollen rakastan käsin kirjoittamista ja ylipäänsä omin käsin tekemistä. Harmi vain, ettei blogia voi kirjoittaa käsin. Kirjoittamisen lisäksi tykkään neulomisesta ja piirtelystä.


    Taitaa nykyään olla aika harvinaista tuo neulominen ja käsin kirjoittaminen nuorten keskuudessa. Harvoinpa sitä ainakaan kuulee nuorten keskustelevan siitä kuinka ovat neulomassa vaikkapa villasukkia tai lapasia. No enpä itsekään kouluaikoina neulomisesta puhellut, kun ei kauheasti sellaisia kavereita ollut, ketkä olisi neulomista harrastelleet. Myönnettäköön myös se, etten muutenkaan ollut mikään ummet ja lammet pälpättävä papupata kuten suurin osa meidän luokasta sattui olemaan. Olin se luokan hiljaisin ja ujoin tyttö. Senpä vuoksi mua sitten myös kiusattiin. En ymmärrä, mikä siinä sitten on niin häiritsevää jos yksi ihminen luokasta on hiljempaa kuin muut. Miksi sen takia pitää ruveta kiusaamaan ja jättämään porukasta pois. Kyllähän minä kaikkien läheisimpien kavereitteni kanssa juttelin paljon mutta hekin hylkäsivät minut silloin, kun heitä eniten olisin tarvinnut. Kyllä sen näin jälkeenpäin huomaa, ketkä niitä todellisia ystäviä ovat olleet.


    Mutta asiasta kukkaruukkuun, toivon teiltä, lukijat, että korjaatte minua jos olen tehnyt kirjoitusvirheitä, sillä parhaiten opin juuri virheistäni. Mm. yhdyssanat ovat olleen aina kompastuskivenä. Niin ja asiassa pysyminen on hieman hankalaa, joten teksti saattaa olla sekavaa. 


    Siinäpä sitten oli se ensimmäinen kirjoitus. Tuli varmaan vähän pitkäveteinen, mutta lukuisten ajatuskatkosten ja keskittymisvaikeuden vuoksi siitä tuli nyt mitä tuli. Otan mielelläni parannusehdotuksia vastaan ja asiallisia kommentteja. Kiitän jo etukäteen. :)